WANTED: LOISTOTYYPPI

parturi-kampaaja työpaikka

Meillä on tällä hetkellä kädet siinä määrin täynnä töitä, että etsimme joukkoomme lisäkäsiä. Toivomme löytävämme ammattitaitoisen ja innovatiivisen parturi-kampaajan, joka tekee työtä intohimoisesti, rakastaa laadukasta asiakaspalvelua sekä on iloinen ja positiivinen. Tarjoamme sinulle upeat ja valoisat tilat hyvien asiakasvirtojen läheisyydessä sekä loistavan tiimin tueksesi.

Parturi-kampaajan tutkintoa täydentävät opinnot (esimerkiksi ripsi- tai kynsiosaaminen tai kosmetologin opinnot) ovat plussaa. Myös Redken-tuotteiden tuntemus on eduksi. Voit tehdä halutessasi töitä osa-aikaisestikin. Yrittäjänä toimiminen on myös mahdollista.

Lisäksi meillä tilaa toiselle kauneudenhoitoalan ammattilaiselle tai hierojalle. Saat käyttöösi oman huoneen joko koko- tai osa-aikaisesti. Toivomme löytävämme loistotyypin, jolla on jo hieman omaa asiakaskuntaa, jota pääset porukassamme kasvattamaan entisestään.

Kehu itseäsi 24.5.2019 mennessä joko puhelimitse 040 768 0428 (Mori) tai laita sähköpostia tulemaan info (at) thebladehair.com, niin katsotaan miten meillä synkkaa!

Kuvat: Brendan Church & Element5 Digital

%d bloggaajaa tykkää tästä: