NETTISIVUT PÄIVITETTY

Oikein ihanaa syksyistä perjantaita! Olemme päivittäneet nettisivut uuteen uskoon, ja nyt käytettävyys mobiililaitteilla pitäisi olla huomattavasti aiempaa parempi. Sivut vaativat vielä pientä viilaamista ja sisältöä on tulossa vielä lisää, mutta tästä on hyvä aloittaa.

Mikäli havaitset toimimattomuuksia tai muita käytettävyyteen liittyviä ongelmia, jätäthän meille kommentin tähän postaukseen, niin korjailemmme ongelmia parhaan osaamisemme mukaan.Samalla, kun tutustut nettisivujemme uudistuneeseen ilmeeseen, käythän kurkkaamassa, mitä ihania, uusia palveluita meillä on tarjolla sekä tietenkin ihanaan ja osaavaan Eveliinaan, jonka saimme joukkomme jatkoksi syyskuun alussa.

Kuvat Anshu A ja Jakob Owens

One thought on “NETTISIVUT PÄIVITETTY

  1. En pääse katsomaan parturi-kampaamon hinnastoa. Muut hinnastot toimivat normaalisti, mutta kampaamon hinnastoa klikatessa päädyn vain takaisin etusivulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: