HEMMOTTELUA KANTA-ASIAKKAILLE

kanta-asiakasohjelma

Jos olet käynyt The Blade Hairissa, sinulle on jo varmasti kerrottu kanta-asiakasohjelmastamme ja taskussasi on pieni avainnippuun istuva kanta-asiakaskorttimme. Kortin koko saattaa hieman hämätä, sillä kanta-asiakkuus tuo aivan todellisia hyötyjä kaikille asiakkaillemme.

Kanta-asiakasohjelmamme idea kaikessa lyhykäisyydessään on se, että tienaat jokaisesta käynnistäsi pisteitä, joita voit hyödyntää erilaisiin hemmotteluhoitoihin tai palveluihin, joita et ole ehkä koskaan aiemmin kokeillut. Kyse ei ole siis mistään rakettitieteestä – sinun täytyy ainoastaan onnistua löytämään tiesi The Blade Hairiin ja muistaa ottaa kortti mukaan. Ja tosiasiassa kortin unohtaminenkaan ei ole katastrofi, sillä onnistumme kyllä tarvittaessa lisäämään pisteet myös manuaalisesti asiakasprofiiliisi.

Juuri viime viikolla useampikin vakiasiakkaamme pääsi nauttimaan Eveliinan hieronnasta ja hoidoista kerrytettyään kanta-asiakaspisteitä käynneistään! Tämän postauksen kuvat ovat esimerkiksi asiakkaamme palkintona saamastaan ihonpuhdistuksesta, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio, ja jonka arvo on normaalisti 65 euroa!

Mikäli haluat kuulla lisää ohjelmasta, voit kysyä keneltä tahansa tiimistä lisätietoja. Ja vaikka et kysyisikään, me varmasti kerromme silti!

Kansikuva: Conscious Design

One thought on “HEMMOTTELUA KANTA-ASIAKKAILLE

  1. Parturi-kampaamo hinnastoja ei tule Hinnasto->parturi-kampaamo->ei hinnastoja tällä sivulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: