SÄHKÖINEN LAHJAKORTTI VERKKOKAUPASTA


Tarvitsetko lahjan heti? Sähköinen lahjakortti on nopea ja ekologinen tapa muistaa ja kiittää läheisiä!

Sähköinen lahjakortti The Blade Hairiin on nyt mahdollista ostaa suoraan nettiajanvarauksemme kautta. Sähköinen lahjakortti on voimassa 12 kk ja sitä voi käyttää kummassakin liikkeessämme riippumatta siitä, kumman liikkeen ajanvarauksen kautta lahjakortti on ostettu.

Olemme paketoineet kaikki tuotteemme ja palvelumme lahjakortteihin. Sähköinen lahjakortti käykin siis maksuvälineenä kaikkiin palveluihimme sekä tuoteostoihin.

Voit määritellä lahjakortin arvon itse, ja sähköinen lahjakortti toimitetaan haluaamaasi sähköpostiosoitteeseen kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä! Tarvittaessa autamme sinua mielellämme sopivan lahjakorttisumman valinnassa.

Anna haluttu lahja syntymäpäiväsankarille, muuna tärkeänä merkkipäivänä tai muuten vain ilahduttaaksesi ystävää arjen keskellä! Lahjakortin ostaminen myös itselle on toki mahdollista!

Ostaaksesi lahjakortin toimi näin:

  1. Siirry Kaukajärven tai Annalan ajanvaraukseen
  2. Klikkaa Hanki lahjakortti -linkkiä sivun vasemmassa reunassa
  3. Valitse haluamasi summa tai määritä summa itse
  4. Valitse, haluatko lähettää lahjakortin sähköpostitse itsellesi vai muulle henkilölle (Varmista, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein!)
  5. Maksa lahjakortti korttimaksulla!
  6. Kun maksu on vahvistettu sähköinen lahjakortti toimitetaan saman tien ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortti on voimassa vuoden maksun rekisteröitymisestä. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla, vaan se voidaan jakaa useampaan ostoskertaan. Mikäli oston kokonaissumma ylittää lahjakortin summan, voi ylittävän osan maksaa normaalisti kortilla tai käteisellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: