PARTURI/KAMPAAJA KOTIKÄYNNILLE!

Olemme koronatilanteesta huolimatta saaneet arkemme sujuvaksi. Vaikka kaikki ei olekaan ennallaan, olemme onnistuneet pitämään liikkeemme avoinna lähes päivittäin -supistaen toki hieman aukioloaikojamme!

Huolehdimme entistä paremmin liikkeidemme ja erityisesti asiakaspisteiden siisteydestä ja puhtaudesta, desinfioimme kaikki työvälineemme huolellisesti jokaisen asiakkaan jälkeen ja ohjaamme jokaisen asiakkaan pesemään kätensä saapuessaan palveltavaksemme. Halukkaille pystymme tarvittaessa järjestämään myös ajan, jolloin liikkeessä ei ole ketään muita paikalla.

Onkin ollut ilo palvella jokaista asiakasta myös näin korona-aikana, ja onneksemme olemme kaikki pysyneet terveinä. Ymmärrämme kuitenkin täysin, etteivät kaikki voi tulla liikkeisiimme palveltavaksi.

Olemme tehneet kotikäyntejä jo useamman vuoden ajan. Erityisesti moni juhliin valmistautuva on arvostanut mahdollisuutta saada kampaaja kotiin loihtimaan juhlavan kampauksen ja meikin. Lisäksi olemme vieneet parturi- ja kampaamopalvelumme arjen piristykseksii monien ikääntyneiden koteihin ja palvelutaloihin.

Kotikäynnit ovat siis tälläkin hetkellä mahdollisia. Voimme sopimuksen mukaan tuoda kotiisi kaikki palvelumme, ja tarvittaessa laittaa vaikkapa koko perheen hiukset kevätkuntoon! Kotikäynnistä otamme normaalien palveluhintojen lisäksi 15 euron palvelumaksun yhdeltä käynniltä.

Kotikäyntejä ei ainakaan toistaiseksi voi varata nettiajanvarauksen kautta. Mikäli kysyntä kotikäynneille lisääntyy, lisäämme sen varmasti palveluvalikoimaan myös nettiajanvarauksen puolelle. Siihen asti kotikäynnit voit varata numerosta 044 244 0074!

Kuva: Kirill on Unsplash

%d bloggaajaa tykkää tästä: