ÄITIENPÄIVÄ LÄHESTYY – MUISTA LAHJAKORTILLA!

Äitienpäivä lähestyy! Muista äitiä, anoppia tai isoäitiä The Blade Hairin lahjakortilla, jonka voi käyttää kaikkiin palveluihimme sekä tuoteostoihin. Lahjakortteja voi ostaa kummastakin liikkeestämme tai nettiajanvarauksen kautta. Ostaessasi lahjakotin nettiajanvarauksen kautta, voit tehdä ostoksen joko Annalan tai Kaukajärven ajanvarauksen kautta. Lahjakortit käyvät joka tapauksessa molemmissa liikkeissämme ja ovat voimassa vuoden. Lisäksi lahjakorttia voi hyödyntää kotikäynnin maksamiseen.

Sähköinen lahjakortti on nopea ja kätevä ratkaisu erityisesti nyt, kun ylimääräistä liikkumista tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää. Sähköinen lahjakortti lähetetään joko sinulle tai suoraan äidille heti, kun maksu on vahvistettu. Mukaan saa kirjoitettua lisäksi henkilökohtaisen tervehdysviestin, jolla ilahduttaa vastaanottajaa. Tutustu tarkemmin nettilahjakortin ostamiseen tästä!

Kuva: Priscilla Du Preez on Unsplash

%d bloggaajaa tykkää tästä: