JOKAINEN LAPSI ON LAHJAN ARVOINEN

The Blade Hair on tänä vuonna mukana Tammerkosken Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksessä, ja haluamme haastaa kaikki asiakkaamme sekä henkilökuntamme mukaan auttamaan. Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja lapsille, jotka ilman lahjoittajien joulumieltä saattaisivat jäädä ilman. Lahjojen saajat ovat 0-17-vuotiaita vähävaraisten perheiden lapsia Tampereen alueella, ja lahjojen jakamisesta lapsille vastaa Tampereen evankelis-luterilainen seurakunta.

Voit osallistua Joulupuu-keräykseen tuomalla lahjasi keräyspisteeseemme Kaukajärvelle toimipisteeseen 15.11.2020-13.12.2020 välisenä aikana. Lahjaksi käyvät lahjakortit sekä uudet, käyttämättömät tavaralahjat. Lahjoja ei tarvitse paketoida, sillä paketoitujenkin lahjojen sisään joudutaan joka tapauksessa kurkistamaan turvallisuussyistä. Halutessasi voit laittaa mukaan kuitenkin lahjapaperin tai sujauttaa lahjan lahjakassiin.

Koska lahjojen ideointi on usein hieman hankalaa, on Tampereen Joulupuu-keräyksen nettisivuille kerätty vinkkilista helpottamaan lahjan hankintaa.

Kuva: Jim Kalligas