KOSMETOLOGI TULI TALOON

kosmetologi

Haikein mielin jouduimme tällä viikolla sanomaan hyvästit Minnalle, joka lähti vuokratuoliyrittäjäksi Kangasalle. Minnalle haluamme toivottaa oikein hyvää jatkoa ja onnea ja menestystä yrittäjyyden tiellä!

Minnaa paikkaamaan ja pitkähköksi venyneen tauon jälkeen olemme kuitenkin onneksemme vihdoin löytäneet kosmetologin täydentämään tiimiämme ja palveluvalikoimaamme. Uusi kosmetologimme Siiri on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2019 ja opiskelee parhaillaan meikkaaja-maskeeraajaksi. Opiskelujen vuoksi Siiri työskentelee meillä kevään osa-aikaisesti, mutta siirtyy kesällä tekemään enemmän tunteja.

Siirin palveluihin kuuluvat kasvo-, jalka- ja käsihoidot sekä -hieronnat, kynsien geelaukset, kuumakivihieronta, klassiset puolivartalohieronnat, klassiset ripsien pidennykset, sekä tämän hetkisten opintojen myötä tietenkin myös meikkaukset ja maskeeraukset.

Tutustumisetuna tarjoamme 30 % alennuksen kaikista Siirin palveluista 31.5.2021 asti!

Varaa aikasi tai kysy lisää!

Kuva: Katherine Hanlon

%d bloggaajaa tykkää tästä: