UUSI LOKAATIO

Hämeenlinna The Blade Hair Parturi-kampaamo

Puolentoista kuukauden remppaurakka on vihdoin tullut päätökseen, ja The Blade Hair on avannut ovensa Hämeenlinnassa, Hämeensaaren Cittarissa. Tänään pääsimme palvelemaan jo ensimmäisiä asiakkaita ja saimme ensimmäiset varaukset loppuviikolle.

Hämeenlinnan uusi, loistava kolmen hengen tiimi on nyt siis kasassa. Rebekka aloitti työnsä eilen, ja Aurora ja Leena seuraavat perässä tulevina viikkoina. Tarkempi esittely uusista tiimiläisistä tulee nettisivuille aivan lähiaikoina.

Nyt kannattaa ehdottomasti tulla laittamaan koronahiukset kevätkuntoon, sillä koko toukokuun ajan saat 30% alennuksen kaikista palveluhinnoista Hämeenlinnan toimipisteessämme. Lisäksi meillä on paljon hyviä tuotealennuksia. Ajanvaraus onnistuu nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 044 491 6441 tai poikkeamalla paikan päällä.

Tervetuloa!