FACEBOOKIN ARVONTASÄÄNNÖT

The Blade Hair Oy:n hallinnoimien Facebook-sivujen arvontasäännöt.

Järjestäjä:

Arvonta on The Blade Hair Oy:n järjestämä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumis- ja arvonta-aika

Osallistumis- ja arvonta-aika ilmoitetaan arvonnasta kertovassa julkaisussa. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

Osallistuminen arvontaan:

Arvontaan osallistutaan tykkäämällä The Blade Hair Oy:n hallinnoiman Facebook-sivun arvontajulkaisusta sekä kommentoimalla sitä julkaisun ohjeistuksen mukaisesti. Tykkäämällä ja kommentoimalla osallistuja hyväksyy nämä arvontasäännöt.

Voittajan tai voittajien valinta:

Voittaja(t) arvotaan kaikkien arvontajulkaisua Facebookissa kommentoineiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan vastaamalla hänen kommentiinsa sekä henkilökohtaisesti yksityisviestillä Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot:

Voittaja saa arvontajulkaisussa ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Voitto tulee itse noutaa The Blade Hairin toimipisteestä. Palkintoa ei vaihdetan muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Henkilötiedot:

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Facebook-sivuilla (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain).

Tämän arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaan epäillään väärinkäytöksista tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen arvontaan hylätä ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: