HÄMEENLINNAN TIIMI

Meillä The Blade Hairissa työskentelevät vain parhaat ammattilaiset! The Blade Hairin työntekijät ovat kaikki omia persoonallisuuksiaan ja päätyneet The Blade Hairiin hyvinkin vaihtelevista taustoista ja erilaisella osaamisella.

Kaikkia meitä kuitenkin yhdistää intohimo omaa työtä kohtaan sekä äärimmäinen palvelualttius! Haluamme, että jokainen asiakas lähtee meiltä paitsi tyytyväisenä hiuksiinsa ja saamaansa hoitoon, myös hymy kasvoilla!

Tahdomme, että jokainen asiakas todella viihtyy meillä ja saa aina henkilökohtaista palvelua. Tämä huolella valikoitu Tampereella palveleva The Blade Hairin tiimi pitää huolen siitä, että saat meillä aina ammattitaitoista ja ensiluokkaista palvelua.

Näiden mahtavien tekijöiden ansiosta haluat varmasti palata meille uudelleen ja uudelleen!

Aurora Hämeenlinnan parturi-kampaamo

AURORA

Aurora on vuonna 2019 Hämeenlinnasta valmistunut ystävällinen ja huumorintajuinen parturi-kampaaja. Asiakastyytyväisyys ja työn laatu ovat Auroralle sydämen asia!

Auroralla on aiempaa kokemusta Helsingin hektisestä kampaajamaailmasta sekä toiminimiyrittäjyydestä, mutta nyt Aurora on iloksemme palannut takaisin Hämeenlinnaan ja työskennellytkin The Blade Hairissa Hämeenlinnan toimipisteen avajaisista alkaen!

Värjäykset ja erikoisemmat kirkkaan värityöt ovat Auroran intohimo, ja leikkauksista naisten lyhyiden ja puolipitkien hiusten leikkaukset lähellä sydäntä. Myös lapset rakastavat Auroraa ja lasten hiusten leikkaukset sujuvat myös leikiten.

Rebekka Hämeenlinna parturi-kampaamo

REBEKKA

Rebekka on vuonna 2012 parturi-kampaajaksi valmistunut reipas ja huumorintajuinen asiakaspalvelija. Rebekka hoitaa ammattitaitoisesti kaikki parturi- ja kampaamopalvelut, ja erityisvahvuuksia ovat kampaamoleikkaukset ja vaalennukset.

Rebekalta saat aina naurulla höystettyä ja reipasta palvelua, ja Rebekka räätälöi mielellään juuri sinun hiuksillesi sopivat kotihoitotuotteet!