HIEROJA – HINNASTO

The Blade Hair koulutettu hieroja Tampere Kaukajärvi

The Blade Hairin koulutettu hieroja Eveliina palvelee pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin Kaukajärven toimipisteessämme.

PLAN - PRICE

Description

KLASSINEN HIERONTA 

30 min

30 €

KLASSINEN HIERONTA

60 min

46 €

Koulutetun hierojan tekemä hieronta on alv 0%. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Tule rentoutumaan ja nauttimaan taitavan hierojan käsittelystä valitsemalla haluamasi hieronta! Hieroja toteuttaa hieronnan aina toiveidesi ja tarpeidesi mukaan!

Klassinen hieronta on vanha ja tunnettu hierontamuoto, jonka tarkoitus on rentouttaa lihaksia. Klassisen hieronnan avulla voidaan laukaista erilaisia kipu- ja jännitystiloja, minkä lisäksi se soveltuu hyvin ennaltaehkäisevään hoitoon. Tavoitteena on vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä nopeuttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

30 minuutin hieronta riittää hyvin pienen alueen hierontahoitoon, eli esimerkiksi niska- ja hartiaseudun akuutin lihaskivun lievittämiseen. 60 minuuttia taas on sopiva aika pidempään rentoutumiseen, jolloin hieroja ehtii hieroa isomman hoitoalueen tai vaihtoehtoisesti keskittyä intensiivisemmin rajattuun hoitoalueeseen.

Hierontaan tullessasi kannattaa etukäteen miettiä, mitä haluat hierottavan, ja millaista hierontaa kaipaisit- Näin hieroja saa käytettyä varaamasi ajan tehokkaasti sinua palvellen. Otathan myös huomioon, että ihoon saattaa hieronnan jäljiltä jäädä jonkin verran hierontarasvaa. Välttämättä ei siis kannata pukeutua parhaimpiin vaatteisiin, etteivät ne sotkeudu. Myös isot korvakorut ja kaulakorut on hyvä riisua ennen hierontaa.

Suosittelemme lisäksi ottamaan mukaan vesipullon, sillä veden juominen hieronnan jälkeen on erittäin tärkeää. Hieronnan jälkeen olo saattaa olla alkuun hieman tokkurainen – erityisesti, jos et ole käynyt hierojalla koskaan aiemmin tai pitkään aikaan. Veden juominen nopeuttaa hieronnassa lähteneiden kuona-aineiden poistumista elimistöstä, mikä helpottaa oloa!

<< takaisin