KOSMETOLOGI / TAMPERE

Oletko kauneudenhoitoalan yrittäjä tai sellaiseksi aikova? Me emme ole, ja se onkin ongelmamme ydin. Asiakkaamme nimittäin kovasti kaipaisivat sinua!

Meillä The Blade Hairissa on kaikki jo valmiina sinua varten. Meillä on työhuone, 3-moottorinen hoitotuoli, kaikki tarvikkeet sekä tuotteiden alkuvarasto valmiina, jotta pääset heti työn touhuun. Jos jotain on jäänyt puuttumaan, hankimme kyllä! Mikäli haluat, voit toki käyttää myös omia tuotteitasi ja työvälineitäsi!

Jos sinulla on jo valmiiksi jonkin verran omia asiakkaita, on se tietenkin sinulle eduksi. Meillä on kuitenkin laaja asiakaskunta parturi- ja kampaamoasiakkaita, joita on mahdollista ohjata myös sinun tuoliisi.

Tarjoamme sinulle sopimusyrittäjänä selkeän ja yksinkertaisen diilin, jossa maksat vuokraa sovitun prosenttimäärän kuukausittaisesta palvelu- ja tuotemyynnistäsi. Jos olet aloitteleva yrittäjä, autamme sinut mielellään alkuun yrittäjyyden tiellä, vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi uuden äärellä sekä annamme tietenkin vinkkejä myös matkan varrella. Meillä on siis erittäin helppoa ja turvallista aloittaa yrittäjänä!

Jos koet olevasi kaivattu lisävahvistus tiimiimme Kaukajärvelle, täytä pikaisesti hakemus. Lisätietoja ja tarkennuksia voit kysyä Morilta mori (at) thebladehair.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: