MICROBLADING

Mitä on microblading ja miten se tehdään?

Microblading on kulmamuotoilutekniikka, jolla saat kauniit ja luonnolliset kulmat pitkäkestoisesti. Microblading kestopigmentoinnilla voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja sekä korjata väriä, muotoa ja symmetriaa.

Microblading tehdään terällä, jossa on useita pieniä neuvoja. Terä rikkoo ihon pintakerroksen, jolloin pigmentointiväri jää ihoon. Microblading tehdään alle 1 millimetrin syvyyteen, eli pigmentti on paljon lähempänä ihon pintaa kuin esimerkiksi tatuoinnit.

Millaisia pigmenttejä ja välineitä käytämme?

Käytämme The Blade Hairissa microblading -kulmien tekoon Euroopassa valmistettuja Phi brows -värejä ja -kertakäyttöteriä. Phi Brows -pigmentit ovat luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Phi brows -pigmentit ovat markkinoiden johtavat sekä laadultaan että turvallisuudeltaan. Värisävyjä löytyy vaaleista tummiin ja kylmistä lämpimiin. Pigmentointivärejä voidaan myös sekoittaa keskenään, joten sopiva vaihtoehto löytyy varmasti jokaiselle. Phibrowsin pigmentointivärit eivät muutu haalistuessaan punertaviksi, sillä ne eivät sisällä rikkidioksidia.

Kuinka kauan kulmat pysyvät kauniina?

Microbladingkulmat pysyvät kauniina tavallisesti 6-12 kuukautta. Kesto riippuu muun muassa toimenpiteen jälkeisestä kotihoidosta, asiakkaan ihotyypistä ja hormonitoiminnasta. Pigmentit haalistuvat vähitellen, mutta eivät välttämättä häviä täysin.

Kun kulmat ajan saatossa haalistuvat, ne voi käydä vahvistamassa. Vahvistuksessa kulmiin piirrettyjä karvoja vahvistetaan ja mahdollisesti haalistunut muoto korjataan. Microblading-kulmat on hyvä vahvistaa aina noin 1-2 kk kuluttua ensimmäisestä käynnistä. Suosittelemmekin ostamaan ensimmäisellä kerralla paketin, johon kuuluu kulmien microbladingin lisäksi ensimmäinen vahvistuskäynti. Voit tutustua hintoihimme tarkemmin tästä.

Jokainen asiakkaamme saa kotihoito-ohjeet sekä hoitovoiteen.

Sattuuko toimenpide ja kuinka kauan se kestää?

Microblading voi tuntua hieman epämiellyttävältä. Kipu on kuitenkin hyvin yksilöllistä ja riippuu esimerkiksi asiakkaan ihotyypistä ja kipukynnyksestä. Käytämme toimenpiteen aikana puudutusainetta, joka vähentää toimenpiteen aiheuttamaa kipua. Ensimmäiset linjat teemme kuitenkin ilman puuduteainetta, jotta sen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen.

Toimenpide kestää tavallisesti 2-2,5 tuntia. 20 minuutin konsultaatiokäynti ennen varsinaista toimenpidettä on maksuton.

Kenelle microblading voidaan tehdä?

Teemme microbladingin ainoastaan 18-vuotta täyttäneille. Microblading tehdään aina ainoastaan terveelle iholle ja terveelle asiakkaalle.

Microbladingiä ei voida tehdä, jos:

  • olet raskaana tai imetät
  • kulmiesi alueella on ihottumaa tai ihosairaus (esim. psoriasis, atopiaa tai näppylöitä)
  • sinulla on arpikeloiditaipumus
  • sinulla on veriteitse tarttuva tauti
  • sinulla on anemia, leukemia tai syöpä (viimeisestä hoidosta täytyy olla kulunut 12 kk)
  • sinulla diabetes tai vahvat verenpainelääkkeet (paitsi lääkärin suostumuksella)
  • sinulla on käytössä verenohennuslääkkeet tai muita lääkekuureja (esim. antibiootit)
  • sinulla on Roaccuttan-kuuri (kuurin loppumisesta täytyy olla kulunut 12 kk)

Mitä tulee huomioida ennen toimenpidettä?

Ethän nypi tai poista karvoja kulmien alueelta mahdollisimman pitkään ennen microbladingiä (väh. kahteen viikkoon). Suosittelemme välttämään aspiriinia, ibuprofeenia ja muita kipulääkkeitä ja verta ohentavia lääkkeitä 48 tuntia ennen toimenpidettä. Myös alkoholia on suositeltavaa välttää 48 h ennen toimenpidettä ja 72 h sen jälkeen.