MUOTIALA

The Blade Hair avattiin Tampereen Muotialaan kesällä 2013. Mori valitsi käyttöönsä korkealuokkaisen Redkenin tuotesarjan ja alkoi etsiä yhtä korkealuokkaisia työkavereita viereisille työtuoleille.

Tässä on onnistuttu, ja tällä hetkellä ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimimme Muotialassa näyttää tältä:

_DSC0446
Luovuutta ja ammattitaitoa Morilta ei puutu! Kone ja veitsityöskentelyn unissaankin osaava Mori on Muotialan liikkeen perustaja ja omistaja vuodesta 2013. Vuonna 2016 Mori avasi toisen liikkeen myös Annalaan, joten hänet löytää sakset kädessä vaihtelevasti kummastakin osoitteesta.
Morille tärkeintä on hyvä asiakaspalvelu, eikä hänen käsittelyssään aika käy pitkäksi.

_DSC0441-001

Aliisa loihtii 10 vuoden kokemuksella tyylin kuin tyylin jokaisen makuun. Iloinen ja pirtsakka punapää, jolta luonnistuu uudet mallinmuutokset tai vanhan ajan permikset. Niin naiset kuin miehetkin ovat tervetulleita istumaan ja rentoutumaan varmoihin käsiin!

 

_DSC0443

Aina hymyilevä Fatemeh on kouluttautunut Iranissa kampaajaksi ja kosmetologiksi, ja työskennellyt The Blade Hairissa vuodesta 2015. Fatemeh on kampaus- ja meikkitaituri, jonka penkistä voit takuuvamasti lähteä tyytyväisenä juhliin. Tarvittaessa Fatemeh tulee kotikäynnille loihtimaan juhlalookin valmiiksi. Toki myös miehet saavat hiuksensa siistiksi Fatemeh’n käsittelyssä!

Kuvat: Jussi Saarinen