AJANVARAUS

Kosmetologin, hierojan ja parturi-kampaamon ajanvaraus onnistuu tältä sivulta Kaukajärven ja Annalan toimipisteisiin. Mikäli varaat aikaa ensimmäistä kertaa tai haluat varata useamman ajan kerralla, luethan ohjeet alta ennen ajanvaraukseen siirtymistä!

Huomaathan, että Annalan toimipisteessä on mahdollista ainoastaan parturi- kampaamon ajanvaraus, sillä muita palveluita ei toistaiseksi ole!

Kuinka pitkät hiukset minulla on?

parturi-kampaamon ajanvaraus

Kampaamoajanvarausta tehdessäsi suosittelemme käyttämään oheista kuvaa avuksesi! Se auttaa sinua valitsemaan oikean palvelun hiusten pituuden mukaan.

Väri- ja permanenttikäsittelyiden sekä juhlakampausten lopullinen hinta muodostuu käytettyjen aineiden ja kuluneen ajan mukaan! Huomaathan, että niiden kohdalla hinnat ovat alkaen hintoja. Tarkemman hintahaarukan voit tarkistaa hinnastosta.

Haluan varata useamman ajan kerralla!

Valittuasi ajanvarauksesta ensin haluamasi palvelun, voit tarvittaessa lisätä ajanvaraukseen useamman henkilön muuttamalla henkilömäärää. Tällöin jokaiselle henkilölle tulee sama palvelu ja sama alkamisaika. Huomaathan, että näet vain ne vapaat ajat, jolloin tarvittava määrä tekijöitä on vapaana.

Mikäli haluat varata ajan esimerkiksi itsellesi ja lapsellesi, voit valita molemmat palvelut normaalisti ajanvaraukseesi ilman henkilömäärän lisäämistä. Tällöin palvelut tulevat peräkkäin samalle tekijälle. Valitsethan tässä tapauksessa molemmille eri palvelut, sillä saman asiakkaan nimellä ei voi valita samaa palvelua montaa kertaa peräkkäin.

Nettiajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa!

Mikäli sopivaa aikaa ei nettiajanvarauksesta löydy, kannattaa meille ehdottomasti soittaa – saamme varmasti sopivan ajan järjestymään!

Kaukajärvi

044 244 0074

Annala

044 979 3995

Emme mielellämme hoida ajanvarauksia sähköpostitse, tekstiviestillä tai somessa. Muut tiedustelut sähköpostitse osoitteesta info (a) thebladehair.com tai alla olevalla lomakkeella.

Miten peruutan aikani?

Ilmoitathan meille hyvissä ajoin, mikäli joudut peruuttamaan aikasi! Mikäli olet varannut ajan nettiajanvarauksen kautta, voit myös peruuttaa aikasi sieltä. Muussa tapauksessa, voit ilmoittaa esteestä puhelimitse tai lähettämällä tekstiviestin/sähköpostin.

Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% palveluhinnastomme mukaisesta hinnasta.

Rekisteriseloste

%d bloggaajaa tykkää tästä: