AJANVARAUS

Voit varata alla olevista linkeistä ajan Kaukajärven ja Annalan liikkeisiimme.

Alla on myös ohjeet muun muassa hiusten pituuden arviointiin, useamman ajan varaamiseen kerralla, varatun ajan peruuttamiseen sekä lahjakortin ostamiseen. Tutustuthan ohjeisiin ennen ajan varaamista!

Kuinka pitkät hiukset minulla on?

parturi-kampaamon ajanvaraus

Kampaamoajanvarausta tehdessäsi suosittelemme käyttämään oheista kuvaa avuksesi! Se auttaa sinua valitsemaan oikean palvelun hiusten pituuden mukaan.

Väri- ja permanenttikäsittelyiden sekä juhlakampausten lopullinen hinta muodostuu käytettyjen aineiden ja kuluneen ajan mukaan! Huomaathan, että niiden kohdalla hinnat ovat alkaen hintoja. Tarkemman hintahaarukan voit tarkistaa hinnastosta.

Haluan varata useamman ajan kerralla!

Valittuasi ajanvarauksesta ensin haluamasi palvelun, voit tarvittaessa lisätä ajanvaraukseen useamman henkilön muuttamalla henkilömäärää. Tällöin jokaiselle henkilölle tulee sama palvelu ja sama alkamisaika. Huomaathan, että näet vain ne vapaat ajat, jolloin tarvittava määrä tekijöitä on vapaana.

Mikäli haluat varata ajan esimerkiksi itsellesi ja lapsellesi, voit valita molemmat palvelut normaalisti ajanvaraukseesi ilman henkilömäärän lisäämistä. Tällöin palvelut tulevat peräkkäin samalle tekijälle. Valitsethan tässä tapauksessa molemmille eri palvelut, sillä saman asiakkaan nimellä ei voi valita samaa palvelua montaa kertaa peräkkäin.

Nettiajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa!

Mikäli sopivaa aikaa ei nettiajanvarauksesta löydy, kannattaa meille ehdottomasti soittaa – saamme varmasti sopivan ajan järjestymään!

Kaukajärvi

044 244 0074

Annala

044 979 3995

Emme mielellämme hoida ajanvarauksia sähköpostitse, tekstiviestillä tai somessa. Muut tiedustelut sähköpostitse osoitteesta info (a) thebladehair.com tai alla olevalla lomakkeella.

Miten peruutan aikani?

Ilmoitathan meille hyvissä ajoin, mikäli joudut peruuttamaan aikasi! Mikäli olet varannut ajan nettiajanvarauksen kautta, voit myös peruuttaa aikasi sieltä. Muussa tapauksessa, voit ilmoittaa esteestä puhelimitse tai lähettämällä tekstiviestin/sähköpostin.

Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% palveluhinnastomme mukaisesta hinnasta.

Onko teillä myynnissä lahjakortteja?

The Blade Hairin lahjakortteja voi ostaa molemmista toimipisteistämme ja ajanvarausjärjestelmämme kautta sähköisinä. Sähköinen lahjakortti toimitetaan valintasi mukaan sinulle tai lahjan saajalle heti.

Ostaaksesi lahjakortin toimi näin:

  1. Siirry Kaukajärven tai Annalan ajanvaraukseen
  2. Klikkaa Hanki lahjakortti -linkkiä sivun vasemmassa reunassa
  3. Valitse haluamasi summa tai määritä summa itse
  4. Valitse, haluatko lähettää lahjakortin sähköpostitse itsellesi vai muulle henkilölle (Varmista, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein!)
  5. Maksa lahjakortti korttimaksulla!
  6. Kun maksu on vahvistettu sähköinen lahjakortti toimitetaan saman tien ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ja niitä voi käyttää kummassa tahansa toimipisteessä sekä palvelu- että tuoteostoihin.

Rekisteriseloste