UUSI LOKAATIO

Puolentoista kuukauden remppaurakka on vihdoin tullut päätökseen, ja The Blade Hair on avannut ovensa Hämeenlinnassa, Hämeensaaren Cittarissa. Tänään pääsimme palvelemaan jo ensimmäisiä asiakkaita ja saimme ensimmäiset varaukset loppuviikolle.

Hämeenlinnan uusi, loistava kolmen hengen tiimi on nyt siis kasassa. Rebekka aloitti työnsä eilen, ja Aurora ja Leena seuraavat perässä tulevina viikkoina. Tarkempi esittely uusista tiimiläisistä tulee nettisivuille aivan lähiaikoina.

Nyt kannattaa ehdottomasti tulla laittamaan koronahiukset kevätkuntoon, sillä koko toukokuun ajan saat 30% alennuksen kaikista palveluhinnoista Hämeenlinnan toimipisteessämme. Lisäksi meillä on paljon hyviä tuotealennuksia. Ajanvaraus onnistuu nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 044 491 6441 tai poikkeamalla paikan päällä.

Tervetuloa!

KOSMETOLOGI TULI TALOON

Haikein mielin jouduimme tällä viikolla sanomaan hyvästit Minnalle, joka lähti vuokratuoliyrittäjäksi Kangasalle. Minnalle haluamme toivottaa oikein hyvää jatkoa ja onnea ja menestystä yrittäjyyden tiellä!

Minnaa paikkaamaan ja pitkähköksi venyneen tauon jälkeen olemme kuitenkin onneksemme vihdoin löytäneet kosmetologin täydentämään tiimiämme ja palveluvalikoimaamme. Uusi kosmetologimme Siiri on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2019 ja opiskelee parhaillaan meikkaaja-maskeeraajaksi. Opiskelujen vuoksi Siiri työskentelee meillä kevään osa-aikaisesti, mutta siirtyy kesällä tekemään enemmän tunteja.

Siirin palveluihin kuuluvat kasvo-, jalka- ja käsihoidot sekä -hieronnat, kynsien geelaukset, kuumakivihieronta, klassiset puolivartalohieronnat, klassiset ripsien pidennykset, sekä tämän hetkisten opintojen myötä tietenkin myös meikkaukset ja maskeeraukset.

Tutustumisetuna tarjoamme 30 % alennuksen kaikista Siirin palveluista 31.5.2021 asti!

Varaa aikasi tai kysy lisää!

Kuva: Katherine Hanlon

JOKAINEN LAPSI ON LAHJAN ARVOINEN

The Blade Hair on tänä vuonna mukana Tammerkosken Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksessä, ja haluamme haastaa kaikki asiakkaamme sekä henkilökuntamme mukaan auttamaan. Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja lapsille, jotka ilman lahjoittajien joulumieltä saattaisivat jäädä ilman. Lahjojen saajat ovat 0-17-vuotiaita vähävaraisten perheiden lapsia Tampereen alueella, ja lahjojen jakamisesta lapsille vastaa Tampereen evankelis-luterilainen seurakunta.

Voit osallistua Joulupuu-keräykseen tuomalla lahjasi keräyspisteeseemme Kaukajärvelle toimipisteeseen 15.11.2020-13.12.2020 välisenä aikana. Lahjaksi käyvät lahjakortit sekä uudet, käyttämättömät tavaralahjat. Lahjoja ei tarvitse paketoida, sillä paketoitujenkin lahjojen sisään joudutaan joka tapauksessa kurkistamaan turvallisuussyistä. Halutessasi voit laittaa mukaan kuitenkin lahjapaperin tai sujauttaa lahjan lahjakassiin.

Koska lahjojen ideointi on usein hieman hankalaa, on Tampereen Joulupuu-keräyksen nettisivuille kerätty vinkkilista helpottamaan lahjan hankintaa.

Kuva: Jim Kalligas

VARAA AIKA OPISKELIJALLE!

Kaipaatko pienen budjetin piristystä syksyyn? Toisen vuoden opiskelija Nella suorittaa työharjoittelua Kaukajärven liikkeessä 14.12.2020 asti ja tekee töitä 40 prosentin alennuksella. Nella toteuttaa kaikki parturi- ja kampaamotyöt meidän kokeneempien konkareiden ohjauksessa, eli teemme yhdessä Nellan kanssa työsuunnitelman ja lopuksi tarkistamme vielä työn jäljen. Huomaathan kuitenkin, että käynnille kannattaa varata aikaa hieman normaalia enemmän.

Mahdollista Nellalle mahdollisimman kokonaisvaltainen oppismiskokemus The Blade Hairissa ja varaa aikasi puhelimitse Kaukajärven numerosta 044 244 0074!

Kuva: Ashton Bingham on Unsplash

ÄITIENPÄIVÄ LÄHESTYY – MUISTA LAHJAKORTILLA!

Äitienpäivä lähestyy! Muista äitiä, anoppia tai isoäitiä The Blade Hairin lahjakortilla, jonka voi käyttää kaikkiin palveluihimme sekä tuoteostoihin. Lahjakortteja voi ostaa kummastakin liikkeestämme tai nettiajanvarauksen kautta. Ostaessasi lahjakotin nettiajanvarauksen kautta, voit tehdä ostoksen joko Annalan tai Kaukajärven ajanvarauksen kautta. Lahjakortit käyvät joka tapauksessa molemmissa liikkeissämme ja ovat voimassa vuoden. Lisäksi lahjakorttia voi hyödyntää kotikäynnin maksamiseen.

Sähköinen lahjakortti on nopea ja kätevä ratkaisu erityisesti nyt, kun ylimääräistä liikkumista tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää. Sähköinen lahjakortti lähetetään joko sinulle tai suoraan äidille heti, kun maksu on vahvistettu. Mukaan saa kirjoitettua lisäksi henkilökohtaisen tervehdysviestin, jolla ilahduttaa vastaanottajaa. Tutustu tarkemmin nettilahjakortin ostamiseen tästä!

Kuva: Priscilla Du Preez on Unsplash

PARTURI/KAMPAAJA KOTIKÄYNNILLE!

Olemme koronatilanteesta huolimatta saaneet arkemme sujuvaksi. Vaikka kaikki ei olekaan ennallaan, olemme onnistuneet pitämään liikkeemme avoinna lähes päivittäin -supistaen toki hieman aukioloaikojamme!

Huolehdimme entistä paremmin liikkeidemme ja erityisesti asiakaspisteiden siisteydestä ja puhtaudesta, desinfioimme kaikki työvälineemme huolellisesti jokaisen asiakkaan jälkeen ja ohjaamme jokaisen asiakkaan pesemään kätensä saapuessaan palveltavaksemme. Halukkaille pystymme tarvittaessa järjestämään myös ajan, jolloin liikkeessä ei ole ketään muita paikalla.

Onkin ollut ilo palvella jokaista asiakasta myös näin korona-aikana, ja onneksemme olemme kaikki pysyneet terveinä. Ymmärrämme kuitenkin täysin, etteivät kaikki voi tulla liikkeisiimme palveltavaksi.

Olemme tehneet kotikäyntejä jo useamman vuoden ajan. Erityisesti moni juhliin valmistautuva on arvostanut mahdollisuutta saada kampaaja kotiin loihtimaan juhlavan kampauksen ja meikin. Lisäksi olemme vieneet parturi- ja kampaamopalvelumme arjen piristykseksii monien ikääntyneiden koteihin ja palvelutaloihin.

Kotikäynnit ovat siis tälläkin hetkellä mahdollisia. Voimme sopimuksen mukaan tuoda kotiisi kaikki palvelumme, ja tarvittaessa laittaa vaikkapa koko perheen hiukset kevätkuntoon! Kotikäynnistä otamme normaalien palveluhintojen lisäksi 15 euron palvelumaksun yhdeltä käynniltä.

Kotikäyntejä ei ainakaan toistaiseksi voi varata nettiajanvarauksen kautta. Mikäli kysyntä kotikäynneille lisääntyy, lisäämme sen varmasti palveluvalikoimaan myös nettiajanvarauksen puolelle. Siihen asti kotikäynnit voit varata numerosta 044 244 0074!

Kuva: Kirill on Unsplash

SÄHKÖINEN LAHJAKORTTI VERKKOKAUPASTA


Tarvitsetko lahjan heti? Sähköinen lahjakortti on nopea ja ekologinen tapa muistaa ja kiittää läheisiä!

Sähköinen lahjakortti The Blade Hairiin on nyt mahdollista ostaa suoraan nettiajanvarauksemme kautta. Sähköinen lahjakortti on voimassa 12 kk ja sitä voi käyttää kummassakin liikkeessämme riippumatta siitä, kumman liikkeen ajanvarauksen kautta lahjakortti on ostettu.

Olemme paketoineet kaikki tuotteemme ja palvelumme lahjakortteihin. Sähköinen lahjakortti käykin siis maksuvälineenä kaikkiin palveluihimme sekä tuoteostoihin.

Voit määritellä lahjakortin arvon itse, ja sähköinen lahjakortti toimitetaan haluaamaasi sähköpostiosoitteeseen kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä! Tarvittaessa autamme sinua mielellämme sopivan lahjakorttisumman valinnassa.

Anna haluttu lahja syntymäpäiväsankarille, muuna tärkeänä merkkipäivänä tai muuten vain ilahduttaaksesi ystävää arjen keskellä! Lahjakortin ostaminen myös itselle on toki mahdollista!

Ostaaksesi lahjakortin toimi näin:

  1. Siirry Kaukajärven tai Annalan ajanvaraukseen
  2. Klikkaa Hanki lahjakortti -linkkiä sivun vasemmassa reunassa
  3. Valitse haluamasi summa tai määritä summa itse
  4. Valitse, haluatko lähettää lahjakortin sähköpostitse itsellesi vai muulle henkilölle (Varmista, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein!)
  5. Maksa lahjakortti korttimaksulla!
  6. Kun maksu on vahvistettu sähköinen lahjakortti toimitetaan saman tien ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortti on voimassa vuoden maksun rekisteröitymisestä. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla, vaan se voidaan jakaa useampaan ostoskertaan. Mikäli oston kokonaissumma ylittää lahjakortin summan, voi ylittävän osan maksaa normaalisti kortilla tai käteisellä.

OLEMME AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN

Oikeusministeriö on linjannut, että parturit, kampaamot ja kauneushoitolat voivat olla edelleen auki. Ohjeistuksena on kuitenkin kasvattaa asiakkaiden välisiä etäisyyksiä ja pitää asiakkaiden kohtaaminen minimissä.

The Blade Hairissa pidämme paikat entistä puhtaampana ja desinfioimmet asiakaspaikat, pinnat ja työvälineemme jokaisen asiakkaan jälkeen. Emme ota montaa asiakasta penkkiin samanaikaisesti.

Olemme toistaiseksi auki sopimuksen mukaan. Mikäli siis tunnet olosi terveeksi, olet tervetullut The Blade Hairiin. Jos sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta, olethan puhelimitse yhteydessä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva aika.

Seuraamme jatkuvasti ohjeistuksia, ja tiedotamme heti, jos tilanteeseen tulee muutos!

HUOLEHDITAAN TOISISTAMME!

Tällä hetkellä pyrimme pitämään The Blade Hairin entistä puhtaampana. Autathan meitä etkä tule liikkeisiimme sairaana. Mikäli sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita, pyydämme peruuttaamaan ajan ja pyrimme järjestämään korvaavan ajan mahdollisimman pian.

Kiitos avustasi!

HEMMOTTELUA KANTA-ASIAKKAILLE

Jos olet käynyt The Blade Hairissa, sinulle on jo varmasti kerrottu kanta-asiakasohjelmastamme ja taskussasi on pieni avainnippuun istuva kanta-asiakaskorttimme. Kortin koko saattaa hieman hämätä, sillä kanta-asiakkuus tuo aivan todellisia hyötyjä kaikille asiakkaillemme.

Kanta-asiakasohjelmamme idea kaikessa lyhykäisyydessään on se, että tienaat jokaisesta käynnistäsi pisteitä, joita voit hyödyntää erilaisiin hemmotteluhoitoihin tai palveluihin, joita et ole ehkä koskaan aiemmin kokeillut. Kyse ei ole siis mistään rakettitieteestä – sinun täytyy ainoastaan onnistua löytämään tiesi The Blade Hairiin ja muistaa ottaa kortti mukaan. Ja tosiasiassa kortin unohtaminenkaan ei ole katastrofi, sillä onnistumme kyllä tarvittaessa lisäämään pisteet myös manuaalisesti asiakasprofiiliisi.

Juuri viime viikolla useampikin vakiasiakkaamme pääsi nauttimaan Eveliinan hieronnasta ja hoidoista kerrytettyään kanta-asiakaspisteitä käynneistään! Tämän postauksen kuvat ovat esimerkiksi asiakkaamme palkintona saamastaan ihonpuhdistuksesta, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio, ja jonka arvo on normaalisti 65 euroa!

Mikäli haluat kuulla lisää ohjelmasta, voit kysyä keneltä tahansa tiimistä lisätietoja. Ja vaikka et kysyisikään, me varmasti kerromme silti!

Kansikuva: Conscious Design