ÄITIENPÄIVÄ LÄHESTYY – MUISTA LAHJAKORTILLA!

muista äitiä

Äitienpäivä lähestyy! Muista äitiä, anoppia tai isoäitiä The Blade Hairin lahjakortilla, jonka voi käyttää kaikkiin palveluihimme sekä tuoteostoihin. Lahjakortteja voi ostaa kummastakin liikkeestämme tai nettiajanvarauksen kautta. Ostaessasi lahjakotin nettiajanvarauksen kautta, voit tehdä ostoksen joko Annalan tai Kaukajärven ajanvarauksen kautta. Lahjakortit käyvät joka tapauksessa molemmissa liikkeissämme ja ovat voimassa vuoden. Lisäksi lahjakorttia voi hyödyntää kotikäynnin maksamiseen.

Sähköinen lahjakortti on nopea ja kätevä ratkaisu erityisesti nyt, kun ylimääräistä liikkumista tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää. Sähköinen lahjakortti lähetetään joko sinulle tai suoraan äidille heti, kun maksu on vahvistettu. Mukaan saa kirjoitettua lisäksi henkilökohtaisen tervehdysviestin, jolla ilahduttaa vastaanottajaa. Tutustu tarkemmin nettilahjakortin ostamiseen tästä!

Kuva: Priscilla Du Preez on Unsplash

PARTURI/KAMPAAJA KOTIKÄYNNILLE!

parturi kampaaja kotikäynnille

Olemme koronatilanteesta huolimatta saaneet arkemme sujuvaksi. Vaikka kaikki ei olekaan ennallaan, olemme onnistuneet pitämään liikkeemme avoinna lähes päivittäin -supistaen toki hieman aukioloaikojamme!

Huolehdimme entistä paremmin liikkeidemme ja erityisesti asiakaspisteiden siisteydestä ja puhtaudesta, desinfioimme kaikki työvälineemme huolellisesti jokaisen asiakkaan jälkeen ja ohjaamme jokaisen asiakkaan pesemään kätensä saapuessaan palveltavaksemme. Halukkaille pystymme tarvittaessa järjestämään myös ajan, jolloin liikkeessä ei ole ketään muita paikalla.

Onkin ollut ilo palvella jokaista asiakasta myös näin korona-aikana, ja onneksemme olemme kaikki pysyneet terveinä. Ymmärrämme kuitenkin täysin, etteivät kaikki voi tulla liikkeisiimme palveltavaksi.

Olemme tehneet kotikäyntejä jo useamman vuoden ajan. Erityisesti moni juhliin valmistautuva on arvostanut mahdollisuutta saada kampaaja kotiin loihtimaan juhlavan kampauksen ja meikin. Lisäksi olemme vieneet parturi- ja kampaamopalvelumme arjen piristykseksii monien ikääntyneiden koteihin ja palvelutaloihin.

Kotikäynnit ovat siis tälläkin hetkellä mahdollisia. Voimme sopimuksen mukaan tuoda kotiisi kaikki palvelumme, ja tarvittaessa laittaa vaikkapa koko perheen hiukset kevätkuntoon! Kotikäynnistä otamme normaalien palveluhintojen lisäksi 15 euron palvelumaksun yhdeltä käynniltä.

Kotikäyntejä ei ainakaan toistaiseksi voi varata nettiajanvarauksen kautta. Mikäli kysyntä kotikäynneille lisääntyy, lisäämme sen varmasti palveluvalikoimaan myös nettiajanvarauksen puolelle. Siihen asti kotikäynnit voit varata numerosta 044 244 0074!

Kuva: Kirill on Unsplash

SÄHKÖINEN LAHJAKORTTI VERKKOKAUPASTA

Sähköinen lahjakortti parturi-kampaamo The Blade Hair
Kuva: Kira auf der Heide on Unsplash


Tarvitsetko lahjan heti? Sähköinen lahjakortti on nopea ja ekologinen tapa muistaa ja kiittää läheisiä!

Sähköinen lahjakortti The Blade Hairiin on nyt mahdollista ostaa suoraan nettiajanvarauksemme kautta. Sähköinen lahjakortti on voimassa 12 kk ja sitä voi käyttää kummassakin liikkeessämme riippumatta siitä, kumman liikkeen ajanvarauksen kautta lahjakortti on ostettu.

Olemme paketoineet kaikki tuotteemme ja palvelumme lahjakortteihin. Sähköinen lahjakortti käykin siis maksuvälineenä kaikkiin palveluihimme sekä tuoteostoihin.

Voit määritellä lahjakortin arvon itse, ja sähköinen lahjakortti toimitetaan haluaamaasi sähköpostiosoitteeseen kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä! Tarvittaessa autamme sinua mielellämme sopivan lahjakorttisumman valinnassa.

Anna haluttu lahja syntymäpäiväsankarille, muuna tärkeänä merkkipäivänä tai muuten vain ilahduttaaksesi ystävää arjen keskellä! Lahjakortin ostaminen myös itselle on toki mahdollista!

Ostaaksesi lahjakortin toimi näin:

  1. Siirry Kaukajärven tai Annalan ajanvaraukseen
  2. Klikkaa Hanki lahjakortti -linkkiä sivun vasemmassa reunassa
  3. Valitse haluamasi summa tai määritä summa itse
  4. Valitse, haluatko lähettää lahjakortin sähköpostitse itsellesi vai muulle henkilölle (Varmista, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein!)
  5. Maksa lahjakortti korttimaksulla!
  6. Kun maksu on vahvistettu sähköinen lahjakortti toimitetaan saman tien ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortti on voimassa vuoden maksun rekisteröitymisestä. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla, vaan se voidaan jakaa useampaan ostoskertaan. Mikäli oston kokonaissumma ylittää lahjakortin summan, voi ylittävän osan maksaa normaalisti kortilla tai käteisellä.

OLEMME AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN

Oikeusministeriö on linjannut, että parturit, kampaamot ja kauneushoitolat voivat olla edelleen auki. Ohjeistuksena on kuitenkin kasvattaa asiakkaiden välisiä etäisyyksiä ja pitää asiakkaiden kohtaaminen minimissä.

The Blade Hairissa pidämme paikat entistä puhtaampana ja desinfioimmet asiakaspaikat, pinnat ja työvälineemme jokaisen asiakkaan jälkeen. Emme ota montaa asiakasta penkkiin samanaikaisesti.

Olemme toistaiseksi auki sopimuksen mukaan. Mikäli siis tunnet olosi terveeksi, olet tervetullut The Blade Hairiin. Jos sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta, olethan puhelimitse yhteydessä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva aika.

Seuraamme jatkuvasti ohjeistuksia, ja tiedotamme heti, jos tilanteeseen tulee muutos!

HEMMOTTELUA KANTA-ASIAKKAILLE

Jos olet käynyt The Blade Hairissa, sinulle on jo varmasti kerrottu kanta-asiakasohjelmastamme ja taskussasi on pieni avainnippuun istuva kanta-asiakaskorttimme. Kortin koko saattaa hieman hämätä, sillä kanta-asiakkuus tuo aivan todellisia hyötyjä kaikille asiakkaillemme.

Kanta-asiakasohjelmamme idea kaikessa lyhykäisyydessään on se, että tienaat jokaisesta käynnistäsi pisteitä, joita voit hyödyntää erilaisiin hemmotteluhoitoihin tai palveluihin, joita et ole ehkä koskaan aiemmin kokeillut. Kyse ei ole siis mistään rakettitieteestä – sinun täytyy ainoastaan onnistua löytämään tiesi The Blade Hairiin ja muistaa ottaa kortti mukaan. Ja tosiasiassa kortin unohtaminenkaan ei ole katastrofi, sillä onnistumme kyllä tarvittaessa lisäämään pisteet myös manuaalisesti asiakasprofiiliisi.

Juuri viime viikolla useampikin vakiasiakkaamme pääsi nauttimaan Eveliinan hieronnasta ja hoidoista kerrytettyään kanta-asiakaspisteitä käynneistään! Tämän postauksen kuvat ovat esimerkiksi asiakkaamme palkintona saamastaan ihonpuhdistuksesta, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio, ja jonka arvo on normaalisti 65 euroa!

Mikäli haluat kuulla lisää ohjelmasta, voit kysyä keneltä tahansa tiimistä lisätietoja. Ja vaikka et kysyisikään, me varmasti kerromme silti!

NETTISIVUT PÄIVITETTY

nettisivut päivitetty

Oikein ihanaa syksyistä perjantaita! Olemme päivittäneet nettisivut uuteen uskoon, ja nyt käytettävyys mobiililaitteilla pitäisi olla huomattavasti aiempaa parempi. Sivut vaativat vielä pientä viilaamista ja sisältöä on tulossa vielä lisää, mutta tästä on hyvä aloittaa.

Mikäli havaitset toimimattomuuksia tai muita käytettävyyteen liittyviä ongelmia, jätäthän meille kommentin tähän postaukseen, niin korjailemmme ongelmia parhaan osaamisemme mukaan.Samalla, kun tutustut nettisivujemme uudistuneeseen ilmeeseen, käythän kurkkaamassa, mitä ihania, uusia palveluita meillä on tarjolla sekä tietenkin ihanaan ja osaavaan Eveliinaan, jonka saimme joukkomme jatkoksi syyskuun alussa.

Kuvat Anshu A ja Jakob Owens

WANTED: LOISTOTYYPPI

Meillä on tällä hetkellä kädet siinä määrin täynnä töitä, että etsimme joukkoomme lisäkäsiä. Toivomme löytävämme ammattitaitoisen ja innovatiivisen parturi-kampaajan, joka tekee työtä intohimoisesti, rakastaa laadukasta asiakaspalvelua sekä on iloinen ja positiivinen. Tarjoamme sinulle upeat ja valoisat tilat hyvien asiakasvirtojen läheisyydessä sekä loistavan tiimin tueksesi.

Parturi-kampaajan tutkintoa täydentävät opinnot (esimerkiksi ripsi- tai kynsiosaaminen tai kosmetologin opinnot) ovat plussaa. Myös Redken-tuotteiden tuntemus on eduksi. Voit tehdä halutessasi töitä osa-aikaisestikin. Yrittäjänä toimiminen on myös mahdollista.

Lisäksi meillä tilaa toiselle kauneudenhoitoalan ammattilaiselle tai hierojalle. Saat käyttöösi oman huoneen joko koko- tai osa-aikaisesti. Toivomme löytävämme loistotyypin, jolla on jo hieman omaa asiakaskuntaa, jota pääset porukassamme kasvattamaan entisestään.

Kehu itseäsi 24.5.2019 mennessä joko puhelimitse 040 768 0428 (Mori) tai laita sähköpostia tulemaan info (at) thebladehair.com, niin katsotaan miten meillä synkkaa!

Kuvat: Brendan Church & Element5 Digital