OLEMME AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN

Oikeusministeriö on linjannut, että parturit, kampaamot ja kauneushoitolat voivat olla edelleen auki. Ohjeistuksena on kuitenkin kasvattaa asiakkaiden välisiä etäisyyksiä ja pitää asiakkaiden kohtaaminen minimissä.

The Blade Hairissa pidämme paikat entistä puhtaampana ja desinfioimmet asiakaspaikat, pinnat ja työvälineemme jokaisen asiakkaan jälkeen. Emme ota montaa asiakasta penkkiin samanaikaisesti.

Olemme toistaiseksi auki sopimuksen mukaan. Mikäli siis tunnet olosi terveeksi, olet tervetullut The Blade Hairiin. Jos sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta, olethan puhelimitse yhteydessä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva aika.

Seuraamme jatkuvasti ohjeistuksia, ja tiedotamme heti, jos tilanteeseen tulee muutos!

HEMMOTTELUA KANTA-ASIAKKAILLE

Jos olet käynyt The Blade Hairissa, sinulle on jo varmasti kerrottu kanta-asiakasohjelmastamme ja taskussasi on pieni avainnippuun istuva kanta-asiakaskorttimme. Kortin koko saattaa hieman hämätä, sillä kanta-asiakkuus tuo aivan todellisia hyötyjä kaikille asiakkaillemme.

Kanta-asiakasohjelmamme idea kaikessa lyhykäisyydessään on se, että tienaat jokaisesta käynnistäsi pisteitä, joita voit hyödyntää erilaisiin hemmotteluhoitoihin tai palveluihin, joita et ole ehkä koskaan aiemmin kokeillut. Kyse ei ole siis mistään rakettitieteestä – sinun täytyy ainoastaan onnistua löytämään tiesi The Blade Hairiin ja muistaa ottaa kortti mukaan. Ja tosiasiassa kortin unohtaminenkaan ei ole katastrofi, sillä onnistumme kyllä tarvittaessa lisäämään pisteet myös manuaalisesti asiakasprofiiliisi.

Juuri viime viikolla useampikin vakiasiakkaamme pääsi nauttimaan Eveliinan hieronnasta ja hoidoista kerrytettyään kanta-asiakaspisteitä käynneistään! Tämän postauksen kuvat ovat esimerkiksi asiakkaamme palkintona saamastaan ihonpuhdistuksesta, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio, ja jonka arvo on normaalisti 65 euroa!

Mikäli haluat kuulla lisää ohjelmasta, voit kysyä keneltä tahansa tiimistä lisätietoja. Ja vaikka et kysyisikään, me varmasti kerromme silti!

NETTISIVUT PÄIVITETTY

Oikein ihanaa syksyistä perjantaita! Olemme päivittäneet nettisivut uuteen uskoon, ja nyt käytettävyys mobiililaitteilla pitäisi olla huomattavasti aiempaa parempi. Sivut vaativat vielä pientä viilaamista ja sisältöä on tulossa vielä lisää, mutta tästä on hyvä aloittaa.

Mikäli havaitset toimimattomuuksia tai muita käytettävyyteen liittyviä ongelmia, jätäthän meille kommentin tähän postaukseen, niin korjailemmme ongelmia parhaan osaamisemme mukaan.Samalla, kun tutustut nettisivujemme uudistuneeseen ilmeeseen, käythän kurkkaamassa, mitä ihania, uusia palveluita meillä on tarjolla sekä tietenkin ihanaan ja osaavaan Eveliinaan, jonka saimme joukkomme jatkoksi syyskuun alussa.

Kuvat Anshu A ja Jakob Owens

WANTED: LOISTOTYYPPI

Meillä on tällä hetkellä kädet siinä määrin täynnä töitä, että etsimme joukkoomme lisäkäsiä. Toivomme löytävämme ammattitaitoisen ja innovatiivisen parturi-kampaajan, joka tekee työtä intohimoisesti, rakastaa laadukasta asiakaspalvelua sekä on iloinen ja positiivinen. Tarjoamme sinulle upeat ja valoisat tilat hyvien asiakasvirtojen läheisyydessä sekä loistavan tiimin tueksesi.

Parturi-kampaajan tutkintoa täydentävät opinnot (esimerkiksi ripsi- tai kynsiosaaminen tai kosmetologin opinnot) ovat plussaa. Myös Redken-tuotteiden tuntemus on eduksi. Voit tehdä halutessasi töitä osa-aikaisestikin. Yrittäjänä toimiminen on myös mahdollista.

Lisäksi meillä tilaa toiselle kauneudenhoitoalan ammattilaiselle tai hierojalle. Saat käyttöösi oman huoneen joko koko- tai osa-aikaisesti. Toivomme löytävämme loistotyypin, jolla on jo hieman omaa asiakaskuntaa, jota pääset porukassamme kasvattamaan entisestään.

Kehu itseäsi 24.5.2019 mennessä joko puhelimitse 040 768 0428 (Mori) tai laita sähköpostia tulemaan info (at) thebladehair.com, niin katsotaan miten meillä synkkaa!

Kuvat: Brendan Church & Element5 Digital