AJANVARAUS

hiusten pituus

Nettiajanvarauksemme kautta voit varata ajan Annalaan ja Kaukajärvelle allaolevista linkeistä.

HUOM! Valittuasi ajanvarauksesta ensin haluamasi palvelun, voit tarvittaessa lisätä ajanvaraukseen useamman henkilön muuttamalla henkilömäärää. Tällöin jokaiselle henkilölle tulee sama palvelu ja sama alkamisaika. Huomaathan, että näet vain ne vapaat ajat, jolloin tarvittava määrä tekijöitä on vapaana.
Mikäli haluat varata ajan esimerkiksi itsellesi ja lapsellesi, voit valita molemmat palvelut normaalisti ajanvaraukseesi ilman henkilömäärän lisäämistä. Tällöin palvelut tulevat peräkkäin samalle tekijälle. Valitsethan tässä tapauksessa molemmille eri palvelut, sillä saman asiakkaan niemllä ei voi valita samaa palvelua montaa kertaa peräkkäin.

KAUKAJÄRVEN AJANVARAUS
ANNALAN AJANVARAUS

Kannattaa käyttää viereistä kuvaa aikaa varatessa! Se auttaa sinua valitsemaan oikean palvelun hiusten pituuden mukaan!

Meillä väri- ja permanenttikäsittelyiden sekä juhlakampausten lopullinen hinta muodostuu käytettyjen aineiden ja kuluneen ajan mukaan! Huomaathan, että niiden kohdalla hinnat ovat alkaen hintoja. Tarkemman hintahaarukan voit tarkistaa hinnastosta.

Mikäli sopivaa aikaa ei nettiajanvarauksesta löydy, kannattaa meille ehdottomasti soittaa – saamme varmasti sopivan ajan järjestymään!

Hair & Beauty Lounge
(Kaukajärvi)
Annala
044 244 0074

044 979 3995

Emme mielellämme hoida ajanvarauksia sähköpostitse. Muut tiedustelut sähköpostitse osoitteesta info (a) thebladehair.com tai alla olevalla lomakkeella.

Rekisteriseloste

%d bloggaajaa tykkää tästä: