TIIMI

Meillä The Blade Hairissa työskentelee vain parhaat ammattilaiset! The Blade Hairin työntekijät ovat kaikki omia persoonallisuuksiaan ja päätyneet The Blade Hairiin hyvinkin vaihtelevista taustoista ja erilaisella osaamisella.

Kaikkia meitä kuitenkin yhdistää intohimo omaa työtä kohtaan sekä äärimmäinen palvelualttius! Haluamme, että jokainen asiakas lähtee meiltä paitsi tyytyväisenä hiuksiinsa ja saamaansa hoitoon, myös hymy kasvoilla!

Tahdomme, että jokainen asiakas todella viihtyy meillä ja saa aina henkilökohtaista palvelua. Tämä huolella valikoitu Tampereella palveleva The Blade Hairin tiimi pitää huolen siitä, että saat meillä aina ammattitaitoista ja ensiluokkaista palvelua.

Näiden mahtavien tekijöiden ansiosta haluat varmasti palata meille uudelleen ja uudelleen!

Mori

MORI

Mori on The Blade Hairin perustaja ja omistaja sekä lyömätön asiakaspalvelija, joka huolehtii sekä omista että muidenkin asiakkaista aivan viimeisen päälle hyvin!

Iranissa parturiksi opiskelut Mori suoritti suomalaisen hiusalan perustutkinnon vuonna 2008. Ensimmäisen oman liikkeensä Mori perusti vuonna 2013 Muotialaan työskenneltyään ensin muutaman vuoden vuokratuoliyrittäjänä.

Veitsitekniikan unissaankin osaavan Morin erityisvahvuuksia ovat mallinmuutosleikkaukset ja miesten hiustenleikkaukset, mutta Morin tuolista kaikki asiakkaat lähtevät takuuvarmasti tyytyväisinä!

LAURA H.

Vuonna 2014 parturi-kampaajaksi valmistunut pieni ja pippurinen Laura H. palvelee pääasiassa The Blade Hair Annalan pienessä liikkeessä rennolla, mutta varmalla otteella

Laura H. tekee mielellään muodonmuutoksia asiakkailleen ja on todella tarkka töissään – kampauksien loihtiminenkin sujuu kuin lasten leikki!

Asiakkaiden viihtyminen on Laura H:lle kunnia-asia, eikä olekaan ihme, että asiakkaat rakastavat Lauraa. Laura H. on lunastanut paikkansa annalalaisten ja toki kauempaakin tulevien sydämissä, joten ajanvarauksen kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä!

Lauran voit nykyisin nähdä yhä useammin myös Kaukajärven liikkeessämme vierailevana tähtenä!

Laura h

NELLA

Reipas ja ystävällinen Nella on aloittanut työt heinäkuussa 2022 The Blade Hairissa valmistuttuaan juuri parturi-kampaajaksi kahden stipendin kera. Nella oli jo monille asiakkaillemme entuudestaan tuttu, sillä hän suoritti useamman työharjoittelujakson meillä The Blade Hairissa. Nellalla on valmistumisestaan asti ollut poikkeukselliset ammattimaiset ja varmat otteet työssä, ja kehitys on ollut huimaa myös sen jälkeen.

Nellalla on visuaalista silmää saada asiakkaan hiukset viimeisen päälle mallilleen, mutta ennen kaikkea asiakas tyytyväiseksi ja palaamaan samaan penkkiin vielä uudelleenkin. Pirteällä ja huumorintajuisella olemuksella Nella ottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpöisesti vastaan!

fatemeh

FIFI

Fatemeh on valmistunut Iranissa kampaajaksi ja kosmetologiksi, ja työskennellyt The Blade Hairissa vuodesta 2015. Kuluneiden vuosien aikana The Blade Hairissa Fatemeh on ottanut loistavasti haltuun niin miesten hiusten leikkaukset kuin erilaiset värjäystekniikatkin. Fatemeh’n erityisvahvuuksia ovat taidokkaat meikit ja kampaukset sekä erityisosaamisena karvanpoisto lankatekniikalla sekä kulmien laminointi.

EMILIA

Emilia on The Blade Hairin tuorein tulokas, jonka headhuntasimme tiimiimme somen kautta keväällä 2023. Emilia on erityisen reipas, sosiaalinen ja hauska asiakaspalvelija, joka on hienosti tullut osaksi porukkaamme.

Emilia on saanut heti alusta tehdä töitä tiukalla tahdilla ja hänen vahvuuksiaan ovat vaaleiden hiusten värjäykset, raidoitustyöt sekä vapaankäden tekniikat.

emilia

ELHAM

Taitava ja huolellinen Elham tekee Kaukajärven toimipisteessä kulmien ja ripsien värjäyksiä ja muotoilua. Elham on työskennellyt The Blade Hairissa vuodesta 2021 ja hänen palveluihinsa kuuluvat microblading, brow lift (kulmien laminointi), lash lift (ripsien kestotaivutus), huulten ja eyeliner -pigmentointi, perinteiset kulma- ja ripsipalvelut sekä kulmien muotoilu lankatekniikalla. Elham on käynyt kansainvälisesti tunnustetun ja arvostetun PhiAacademyn microblading-koulutuksen ja on BoldBrows Royal Artist.