TIIMI

Meillä The Blade Hairissa työskentelee vain parhaat ammattilaiset! The Blade Hairin työntekijät ovat kaikki omia persoonallisuuksiaan ja päätyneet The Blade Hairiin hyvinkin vaihtelevista taustoista ja erilaisella osaamisella.

Kaikkia meitä kuitenkin yhdistää intohimo omaa työtä kohtaan sekä äärimmäinen palvelualttius! Haluamme, että jokainen asiakas lähtee meiltä paitsi tyytyväisenä hiuksiinsa ja saamaansa hoitoon, myös hymy kasvoilla!

Tahdomme, että jokainen asiakas todella viihtyy meillä ja saa aina henkilökohtaista palvelua. Tämä huolella valikoitu Tampereella palveleva The Blade Hairin tiimi pitää huolen siitä, että saat meillä aina ammattitaitoista ja ensiluokkaista palvelua.

Näiden mahtavien tekijöiden ansiosta haluat varmasti palata meille uudelleen ja uudelleen!

Mori

MORI

Mori on The Blade Hairin perustaja ja omistaja sekä lyömätön asiakaspalvelija, joka huolehtii sekä omista että muidenkin asiakkaista aivan viimeisen päälle hyvin!

Iranissa parturiksi opiskelut Mori suoritti suomalaisen hiusalan perustutkinnon vuonna 2008. Ensimmäisen oman liikkeensä Mori perusti vuonna 2013 Muotialaan työskenneltyään ensin muutaman vuoden vuokratuoliyrittäjänä.

Veitsitekniikan unissaankin osaavan Morin erityisvahvuuksia ovat mallinmuutosleikkaukset ja miesten hiustenleikkaukset, mutta Morin tuolista kaikki asiakkaat lähtevät takuuvarmasti tyytyväisinä!

Laura h

LAURA H.

Vuonna 2014 parturi-kampaajaksi valmistunut pieni ja pippurinen Laura H. palvelee pääasiassa The Blade Hair Annalan pienessä liikkeessä rennolla, mutta varmalla otteella

Laura H. tekee mielellään muodonmuutoksia asiakkailleen ja on todella tarkka töissään – kampauksien loihtiminenkin sujuu kuin lasten leikki!

Asiakkaiden viihtyminen on Laura H:lle kunnia-asia, eikä olekaan ihme, että asiakkaat rakastavat Lauraa. Laura H. on lunastanut paikkansa annalalaisten ja toki kauempaakin tulevien sydämissä, joten ajanvarauksen kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä!

Lauran voit nykyisin nähdä yhä useammin myös Kaukajärven liikkeessämme vierailevana tähtenä!

laura s

LAURA S.

Huumorintajuinen, rauhallinen ja hyväsydäminen Laura S. on työskennellyt parturi-kampaajana vuodesta 2014, ja on kuulunut Kaukajärven liikkeemme kalustoon heti alusta saakka!

Laura S. palvelee asiakkaita ammattitaitoisesti, aina ystävällisesti, varmalla otteella – ja tietenkin asiakkaiden toiveita tarkkaan kuunnellen! Lauran vahvinta alaa ovat vaalennusvärjäykset sekä viiden tähden arvosteluiden kahmiminen! Lauran asiakkaat lähtevätkin liikkeestämme aina tyytyväisenä hiuksiinsa sekä palveluun!

Hyvän visuaalisen silmän omaavana somenatiivina Laura hoitelee lisäksi sujuvasti valokuvausta ja Instan päivittelyä.

fatemeh

FATEMEH

Fatemeh on valmistunut Iranissa kampaajaksi ja kosmetologiksi, ja työskennellyt The Blade Hairissa vuodesta 2015. Kuluneiden vuosien aikana The Blade Hairissa Fatemeh on ottanut loistavasti haltuun niin miesten hiusten leikkaukset kuin erilaiset värjäystekniikatkin. Fatemeh’n erityisvahvuuksia ovat taidokkaat meikit ja kampaukset sekä erityisosaamisena karvanpoisto lankatekniikalla.

Fatemeh tekee kampauksia ja meikkauksia tarvittaessa myös kotikäynneillä. Lisäksi hän käy säännöllisesti läheisessä palvelutalossa leikkaamassa hiuksia, mikä onkin siellä asuville vanhuksille hiustenleikkauksen ohella tärkeä sosiaalinen hetki arjen keskellä!