YHTEYSTIEDOT

Alta löydät yhteystiedot molempiin liikkeisiimme. Varaathan ajan ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla meille! Muut tiedustelut hoituvat puhelimen lisäksi toki kätevästi myös sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Kaukajärvi ja Annala ovat molemmat avoinna pääsääntöisesti ti-pe klo 10-18 ja la 9-15. Muina aikoina palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan, joten aamu- ja ilta-aikoja kannattaa rohkeasti kysellä! Tällä hetkellä Kaukajärvellä liikkeemme ovet ovatkin auki viikottain kysynnän mukaan myös iltaisin ja aikaisin aamulla.

Koronan seurauksena olemme lisänneet kotikäyntejä. Tarvittaessa voimme tulla myös esimerkiksi juhlapaikalle tekemään juhlakampauksia ja -meikkejä. Käynnit toteutamme ensisijaisesti Tampereella sekä Tampereen välittömässä läheisyydessä. Tilanteesta ja työkeikan laajuudesta riippuen voimme tehdä myös pidempiä matkoja, mutta näistä sovimme aina tapauskohtaisesti. Kotikäyntejä ei tällä hetkellä voi varata ajanvarauksen kautta, joten olethan meihin yhteydessä puhelimitse.

The Blade Hair Kaukajärvi Hair and Beauty Lounge parturi kampaamo hieroja kosmetologi

KAUKAJÄRVI

044 244 0074
Keskisenkatu 2
33710 TAMPERE
info@thebladehair.com
Varaa aika!

The Blade Hair Kaukajärvi sijaitsee Kaukajärven tornitalossa S-marketia ja Kaukajärven uutta liikekeskusta vastapäätä.
S-marketin ja liikekeskuksen pihassa on runsaasti parkkitilaa (2h parkkikiekolla).

Bussien 9. 10, 32 ja 38 pysäkit ovat aivan liikkeen edustalla. Myös Kangasalta tulevat linjat 40 ja 43 kulkevat lähistöltä. Katso aikataulut tästä!

The Blade Hair Kaukajärvi tarjoaa laajan valikoiman kauneus- ja hyvinvointipalveluita – meillä on parturi-kampaamo, kosmetologi sekä hieroja!

The Blade Hair Annala parturi kampaamo

ANNALA

044 979 3995
Hikivuorenkatu 63
33710 TAMPERE
info@thebladehair.com
Varaa aika!

The Blade Hair Annala sijaitsee K-market Annalan naapurissa. Liikkeen edustalla on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Bussit 9A, 9B ja 20 kulkevat liikkeemme edustalta. Katso aikataulut tästä!

Annalassa palveluihimme kuuluvat parturi-kampaamo- sekä meikkipalvelut!

Teemme myös säännöllisesti kotikäyntejä ja palvelukeskuskäyntejä. Jos siis haluat, että esimerkiksi juhlakampaus ja -meikki tehdään rauhassa kotonasi tai juhlapaikalla, meiltä saat ammattitaitoisen kampaajan ja meikkaajan paikan päälle! Kotikäyntien varaaminen netissä ei ole mahdollista, joten soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin sovitaan yksityiskohdista!