YHTEYSTIEDOT

Alta löydät yhteystiedot kaikkiin kolmeen liikkeeseemme. Varaathan ajan ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla meille! Muut tiedustelut hoituvat puhelimen lisäksi toki kätevästi myös sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Kaukajärvi ja Annala ovat molemmat avoinna pääsääntöisesti ti-pe klo 10-18 ja la 9-15. Muina aikoina palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan, joten aamu- ja ilta-aikoja kannattaa rohkeasti kysellä! Tällä hetkellä Kaukajärvellä liikkeemme ovet ovatkin auki viikottain kysynnän mukaan myös iltaisin ja aikaisin aamulla.

Parturi-kampaamo, kosmetologi, klassinen hiertonta, karvanpoisto, kuumakivihieronta Tampere Kaukajärvi
TAMPERE, KAUKAJÄRVI

044 244 0074
Keskisenkatu 2
33710 TAMPERE
info@thebladehair.com
Varaa aika!

Parturi-kampaamo Tampere Annala Hikivuorenkatu
TAMPERE, ANNALA

044 979 3995
Hikivuorenkatu 63
33710 TAMPERE
info@thebladehair.com
Varaa aika!

Parturi-kampaamo Citymarket Hämeensaari
HÄMEENLINNA

044 491 6441
Citymarket Hämeensaari
Hämeensaarentie 7
13100 Hämeenlinna
info@thebladehair.com
Varaa aika!

Teemme myös säännöllisesti kotikäyntejä ja palvelukeskuskäyntejä, ja koronan tilanteen vuoksi olemme lisänneet niitä. Tarvittaessa voimme tulla myös esimerkiksi juhlapaikalle tekemään juhlakampauksia ja -meikkejä. Käynnit toteutamme ensisijaisesti Tampereella sekä Tampereen välittömässä läheisyydessä. Tilanteesta ja työkeikan laajuudesta riippuen voimme tehdä myös pidempiä matkoja, mutta näistä sovimme aina tapauskohtaisesti.

Kotikäyntien varaaminen netissä ei toistaiseksi ole mahdollista, joten soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin sovitaan yksityiskohdista!

YHTEYDENOTTOLOMAKE