TÖIHIN THE BLADE HAIRIIN

parturi kampaaja kosmotologi tampere työpaikat

Oletko matkalla eteenpäin? Hae yrittäjäksi, töihin tai työharjoitteluun The Blade Hairiin. Meillä on aina tilaa loistaville asiakaspalvelijoille!

Tutustu alta avoimiin paikkoihimme ja hae meille töihin. Omaa osaamista kannattaa tarjota, vaikka emme vielä tajuaisikaan etsiä juuri sinua. Mekin nimittäin haluamme olla matkalla eteenpäin!

Hakemuksesi voit lähettää Morille osoitteeseen mori(at)thebladehair.com. Tarkennuksia ja lisätietoja voit kysyä samalta hepulta. Kerrothan hakemuksessasi ytimekkäästi mitä olet tehnyt, ja minne olet matkalla!

PARTURI-KAMPAAJA

Tarjoamme sinulle loistavan osa- tai kokoaikaisen työpaikan uudehkoissa ja viihtyisissä tiloissa Kaukajärven ytimessä. 5 hengen työporukkamme on tietenkin huippu, ja todella kaipaamme joukkoomme lisää huippuja tekijöitä! Palkkasi on kiinteä kuukausipalkka sekä provisio tuotemyynnistä.

Toivomme sinun olevan todellinen ammattilainen, joka pyrkii pitämään itsensä ajan hermolla ja seuraa, mitä hiusmaailmassa tapahtuu. Mielellään tunnistat omat vahvuutesi ja olet myös valmis kehittämään heikkoja kohtiasi.

Loistava asiakaspalvelu ja asiakkaiden viihtyvyys on meille kunnia-asia, joten sinun tulee olla E-R-I-N-O-M-A-I-N-E-N asiakaspalvelija, jonka tuoliin asiakkaat mielellään palaavat.

Plussaa on, jos sinulla on jo jonkin verran asiakkaita, tai jos sinulla on jotain erikoisosaamista (pidennykset, ripset, kynnet…). Erityisen mahtavaa olisi, jos sinulla on kokemusta Simin, Balmainin tai Redkenin tuotesarjoista. Me itse olemme timantinkovia Redken-osaajia, mutta olemme juuri vaihtaneet värisarjamme Simiin, ja mielellämme ottaisimme sinultakin oppia!

KOSMETOLOGI

Oletko kauneudenhoitoalan yrittäjä tai sellaiseksi aikova? Me emme ole, ja se onkin ongelmamme ydin. Asiakkaamme nimittäin kovasti kaipaisivat sinua!

Meillä The Blade Hairissa on kaikki jo valmiina sinua varten. Meillä on työhuone, 3-moottorinen hoitotuoli, kaikki tarvikkeet sekä tuotteiden alkuvarasto valmiina, jotta pääset heti työn touhuun. Jos jotain on jäänyt puuttumaan, hankimme kyllä! Mikäli haluat, voit toki käyttää myös omia tuotteitasi ja työvälineitäsi!

Jos sinulla on jo valmiiksi jonkin verran omia asiakkaita, on se tietenkin sinulle eduksi. Meillä on kuitenkin laaja asiakaskunta parturi- ja kampaamoasiakkaita, joita on mahdollista ohjata myös sinun tuoliisi.

Tarjoamme sinulle sopimusyrittäjänä selkeän ja yksinkertaisen diilin, jossa maksat vuokraa sovitun prosenttimäärän kuukausittaisesta palvelu- ja tuotemyynnistäsi. Jos olet aloitteleva yrittäjä, autamme sinut mielellään alkuun yrittäjyyden tiellä, vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi uuden äärellä sekä annamme tietenkin vinkkejä myös matkan varrella. Meillä on siis erittäin helppoa ja turvallista aloittaa yrittäjänä!