TÖIHIN THE BLADE HAIRIIN

parturi kampaaja kosmotologi tampere työpaikat

Oletko hius- tai kauneusalan ammattilainen tai opiskelija ja matkalla eteenpäin? Hae yrittäjäksi, töihin tai työharjoitteluun The Blade Hairiin. Meillä on aina tilaa loistaville asiakaspalvelijoille!

Työ- tai harjoitteluhakemuksen voit täyttää tästä. Tarkennuksia ja lisätietoja voit kysyä Morilta (mori at thebladehair.com). Kerrothan hakemuksessasi ytimekkäästi mitä olet tehnyt, ja minne olet matkalla!


Etsimme parhaillaan hiusalan ammattilaista ensisijaisesti kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Toivomme sinun motivoitunut työntekijä, joka pyrkii pitämään itsensä ajan hermolla ja seuraa, mitä hiusmaailmassa tapahtuu. Tunnistat omat vahvuutesi ja olet valmis kehittämään heikkoja kohtiasi. Loistava asiakaspalvelu ja asiakkaiden viihtyvyys ovat meille kunnia-asia, joten sinun tulee ensisijaisesti olla erinomainen asiakaspalvelija, jonka tuoliin asiakkaat mielellään palaavat. Tunnistat asiakkaan tarpeet ja uskallat tehdä asiakkaalle ehdotuksia omaan ammattitaitoosi luottaen.

Voit olla joko aloitteleva parturi-kampaaja tai jo pidempään alalla ollut. Loistava asiakaspalveluasenne ja sopivuutesi tiimimme jäseneksi ratkaisee! Työporukkamme koostuu huippuammattilaisista, joiden kanssa työskennellessä osaamisesi varmasti karttuu nopeasti lyhyemmälläkin työhistorialla ja sinusta hioutuu todellinen osaaja.

Työskentelet sopimuksen mukaan koko- tai osa-aikaisesti ja työaikasi sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 9-20 välille. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä tuotemyyntiprovisiosta.

Mitä odotamme uudelta tiimiläiseltä?

  • Olet koulutettu hiusalan ammattilainen
  • Olet iloinen ja reipas asiakaspalvelija
  • Olet motivoitunut kehittämään osaamistasi
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Eduksesi on, jos sinulla on yhtään kokemusta SIMin, Cutrinin ja Redkenin tuotteista/väreistä
tai osaamista sosiaalisen median parista ja visuaalista silmää valokuvaukselle. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömyys!

Tarjoamme sinulle:

  • Perehdytyksen työtehtäviisi ja tuotteisiin
  • Kilpailukykyisen palkan (peruspalkka, jonka päälle maksetaan palvelumyynti- ja tuoteprovisio) sekä turvallisen työsuhteen
  • Loistavan työporukan ja työpaikan, jossa nykyiset työntekijämme ovat viihtyneet jo pitkään
  • Liikunta- ja kulttuuriedun
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin ja työn sisältöön

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus tästä.