TÖIHIN THE BLADE HAIRIIN

parturi kampaaja kosmotologi tampere työpaikat

Oletko matkalla eteenpäin? Hae yrittäjäksi, töihin tai työharjoitteluun The Blade Hairiin. Meillä on aina tilaa loistaville asiakaspalvelijoille!

Tutustu alta avoimiin paikkoihimme ja hae meille töihin. Omaa osaamista kannattaa tarjota, vaikka emme vielä tajuaisikaan etsiä juuri sinua. Mekin nimittäin haluamme olla matkalla eteenpäin!

Työ- tai harjoitteluhakemuksen voit täyttää tästä. Tarkennuksia ja lisätietoja voit kysyä Morilta (mori at thebladehair.com). Kerrothan hakemuksessasi ytimekkäästi mitä olet tehnyt, ja minne olet matkalla!

PARTURI-KAMPAAJA / HÄMEENLINNA

Etsimme parturi-kampaajia upeaan uuteen tiimiimme!

Olemme 1.5.2021 avaamassa Hämeenlinnaan kolmannen liikkeen, jonne etsimme nyt huipputekijöitä. Koska olemme vasta rakentamassa uutta tiimiä, tämä on loistava mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, millaiseksi työn sisältö ja työyhteisö muotoutuvat.

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi heti…

PARTURI-KAMPAAJA, TEAM LEADER / HÄMEENLINNA

Etsimme Team Leaderiä toukokuussa Hämeenlinnaan avattavaan liikkeeseemme vastaamaan toimipisteen arjen pyörittämisestä ja innostuneen ilmapiirin luomisesta. Koska olemme vasta rakentamassa uutta tiimiä, tämä on loistava mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, millaiseksi työn sisältö ja työyhteisö muotoutuvat.

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi heti…

PARTURI-KAMPAAJA / TAMPERE

Joudumme haikein mielin luopumaan yhdestä työntekijästämme kevään aikana ja tämän vuoksi etsimme vahvistusta tiimiimme Kaukajärvelle. Nykyinen 5 hengen työporukkamme on aivan huippu, ja nyt todella kaipaamme joukkoomme lisää huippuja tekijöitä!

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi heti…

KOSMETOLOGI / TAMPERE

Oletko kauneudenhoitoalan yrittäjä tai sellaiseksi aikova? Me emme ole, ja se onkin ongelmamme ydin. Asiakkaamme nimittäin kovasti kaipaisivat sinua!

Tutustu tarkemmin, mistä on kysymys, ja jätä hakemuksesi heti…